Boka hembesök

Location
Personal
Service
Service Extras
Datum Tid
Recurring info
Information
Bekräftelse
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
Tack för din förfrågan!
Ditt bekräftelsesnummer:

Boka hembesök av läkare i Göteborg

Trygg och säker vård är något som de allra flesta av oss i Sverige tar för givet idag, och den finns alltid tillgänglig. Dock är det för många svårt att ta sig till sjukhus eller vårdcentraler på ett smidigt och enkelt sätt. Därför finns vi på Husdr.se till för dig, du kan hos oss alltid boka hembesök av läkare i Göteborg, Kungsbacka, Borås, Mölndal och Partille så att vården kan komma till dig.

Du kan alltid välja mellan engångsbetalning om det gäller ett enstaka tillfälle för 1690 SEK med möjlighet för tillkommande patient för 500 SEK. Men du har även alternativet att välja hembesök av läkare i abonnemangsform årsvis för antingen en person eller för hela din familj, vi lägger alltid upp vården utifrån era unika önskemål och behov för att göra den trygg, effektiv och säker så att ni alltid får den hjälp som just ni behöver. Väljer ni att ha ett familjeabonnemang med max 5 personer är det en investering på 1 899 SEK per månad alternativt om ni vill ha ett personligt abonnemang för 450 SEK per månad.

Vi är alltid måna om en rak och effektiv kommunikation för att ni ska få bästa möjliga förutsättningar för den vård ni förtjänar och behöver, därför kommer ni alltid meddelas innan besöket om det skulle tillkomma extra kostnader avseende provtagning, läkemedelskostnader, resekostnader eller extra väntetid för att ni aldrig ska behöva stöta på överraskningar gällande priset. Givetvis har ni som patient alltid möjlighet att boka av kostnadsfritt, bara det sker minst 12 timmar innan ert avtalade besök.

Våra legitimerade läkare här på Husdr.se är erfarna, trygga och effektiva, därför är vi ett säkert kort när det kommer till att boka hembesök av läkare i Göteborg och Borås med omnejd. Vi månar om er hälsa, ekonomi och integritet och ni kan alltid vända er till oss för frågor och hjälp så tar vi det vidare därifrån för att ni ska få exakt den vård och hjälp som ni behöver.